Referat: Falu BS - Horndals IF

Falu BS - Horndals IF 3-2 (1-0)

Onödig förlust i en match där vi borde haft minst oavgjort.
Relativt jämn tillställning där vi hade ngt mer av spelet överlag.
Trots förlusten är det ändå skönt att se att vi hänger med fast vi hade 9 förhinder till denna match.

Deras första mål kom slumpmässigt till på deras första chans i matchen efter att vi börjat bäst.
Bollen levde sitt eget liv och tog flipperaktigt på flera spelare innan bollen landade framför en av deras spelare som kunde bredsida in bollen. Inte mycket att göra då slumpen spelade oss ett spratt där.
1-0 var också resultatet i halvtid. Närmast en kvittering i första halvlek var Johan Eklind som slog en frispark i stolpen.

I andra halvlek började vi riktigt bra och kvitterar redan efter 4 minuter spel.
Detta på straff av Magnus Sjöström efter att själv ha blivit fälld innanför straffområdet.

Efter det tog vi över spelet mer och ligger också närmast till att göra ytterligare mål.
Blev dock som en liten kalldusch när Falun istället kontrade in 2-1.
Ställningskrig efter det och i jakten på kvittering kontrade Falun in även 3-1 med endast 5 minuter kvar att spela.
Vi sprattlade till på slutet och lyckades reducera till 3-2 genom Tony Nilsson, framspelad av Nick Perata.
Lyckades tyvärr efter det inte få till något riktigt farlig läge och matchen slutade alltså lite snörpligt med förlust.